Työhuoneella: Artor Jesus Inkerö – EDIT

Sulje

Sulje

Työhuoneella: Artor Jesus Inkerö

Työhuoneella-sarjaa jatkaa taiteilija Artor Jesus Inkerö. Omaa kehoaan taiteensa välineenä käyttävä taiteilija tunnetaan erityisesti performatiivisista valokuvistaan ja videoteoksistaan. EDIT lähti Inkerön kanssa ajelulle, jonka aikana hän kertoi työskentelystään.

 

Työhuoneella-sarjaa jatkaa taiteilija Artor Jesus Inkerö, jonka teoksia on parhaillaan nähtävillä Wäinö Aaltosen museon Kehonkuva-näyttelyssä sekä helmikuun alussa Kiasmassa avautuvassa Meno–paluu -kokoelmanäyttelyssä. Omaa kehoaan taiteensa välineenä käyttävä taiteilija tunnetaan erityisesti performatiivisista valokuvistaan ja videoteoksistaan. EDIT lähti Inkerön kanssa ajelulle, jonka aikana hän kertoi työskentelystään. Matkalla esiin nousivat muun muassa tosi-tv-julkkikset, jääkiekkoilijat, RuPaul’s Drag Race sekä yhteistyö taiteilijakollega Felicia Fasanino Janssonin kanssa. Inkerön ja Fasanino Janssonin yhteisnäyttely on esillä Titankin-galleriassa maaliskuussa 2018.

 

Lue täältä myös juttu Kehon kuva -näyttelystä, jossa on mukana myös Inkerön teoksia.

 

Työhuoneella-sarjan tekoa on tukenut Taiteen edistämiskeskus.

EDIT on vuonna 2014 perustettu julkaisu, jossa kirjoitetaan nykytaiteen sisällöistä, taiteilijoista, näyttelyistä ja ajankohtaisista ilmiöistä kulttuurin kentällä.

info@editmedia.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *